Over ons

Over Ons

0113-251365

voor reserveringen en informatie

reserveringen@brasseriedanvers.nl

Magdalenastraat 7 te Goes, Zeeland.

Over de brasserie

Het verleden van ons pand

Brasserie d’Anvers bevindt zich in een pand in de Magdalenastraat met een rijk en afwisselend verleden. Na een hevige brand in de binnenstad van Goes in 1554 duikt de naam van het huis ‘de Oliphant‘ voor het eerst op. Nadat het in 1556 opnieuw is opgebouwd, was het vervolgens een patriciërshuis voor welgestelde lieden, logement, herberg, kerk, postkantoor, en een gerenommeerde kledingzaak.

Daarna werd dit pand gebruikt als horeca. Bijna vierenhalve eeuw later leeft er een stukje Belgische cultuur in het Goese. Ons pand, historisch met een rijk verleden …. En helaas heeft de geschiedenis zich herhaald op 11/9/2013. Een brand die ontstond bij de buren, sloeg over naar ons en voor je het wist, alles weg.

Wat als een dramatische gebeurtenis begon is geëindigd in een fantastisch project!

Iedereen heeft zijn/haar best gedaan om zo snel mogelijk de Brasserie weer tot leven te roepen. En wat zijn we dankbaar dat we onze gasten weer mogen verwelkomen, heel het team heeft er naar uitgekeken, 15 maanden lang. Een nieuw logo en interieur met dezelfde warmte en uitstraling, waar bourgondisch genieten nog steeds centraal staat.

Gallerij

skyline antwerp